Answer of your leaving message
Hi there , my icampro FHD been working fine for almost a year, recently it disconnected itself and keep saying I can not connected to the wifi network, I have reset it few times and reinstall it back but still the same thing.

Can you please help me to fix the issue, please.

Kind regards, Jasmine

by Jasmine


Dear Jasmine, thank you for contacting.

Please kindly check it step by step as below.

1. Please check/exchange AC and USB cable to cross check first.
2. Please check/format the SD health by this tool
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/index.html

Rebuild the firmware from the external SD card :
A. This is a manual re-build firmware procedure for your reference (recovery and cure rate is more than 90% )

B. Download file :
https://www.dropbox.com/s/w56gi1vzslm4781/icampro_362.zip?dl=0
[PC]
C.
- Uncompress/unzip it to root directory of a MicroSD card [PC->SD]
- Insert the card to the camera
- Plug power cord of it. CAM will auto detect the codes in the
Card to do the update ( blue light is on )
D. Auto motor calibration/rotation (About 40~50 seconds)
- Wait till front blue led is blinking. (About 2-3 minutes)
- Unplug power cord
- Take card out.
- Plug power cord again and the blue led will keep blink ( waiting for installation )

Installation: https://www.youtube.com/watch?v=V-j_OzXsANo / If you are successful, please erase the card for normal use.

PS – this is what you see during the process
Insert the card with unzipped files
Plug in power Short beep ( camera detect and read the files ) in 5 seconds
After about 40 seconds Two short beeps ( writing complete )
Blue and Green lights blinking – done ( wrote in ) Unplug the power Remove the SD and erase it