Answer of your leaving message
Hi, After firmware upgrade my camera not working, doesn't start from calibration and no blue LED light, I just see in Blue LED background green light inside of the camera.

2018-02-17 22:21:12****************************************
I don't have blue LED light. I tried to change all cables and power transformer.

by Kosta


Dear Mr. Kosta, thank you for contacting.

If the blue led (power) is still on (but camera does not function), you may try the manual firmware rebuild as below :
If the blue led has no light at all, please cross check the AC and USB cable first.

A. Please must use this tool to format the SD card on PC
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/index.html
B.
Rebuild the firmware from the external SD card :
This is a manual re-build firmware procedure for your reference
(recovery and cure rate is more than 90% )

Download file
https://www.dropbox.com/s/mzj48a2o2hafm5h/iCam_iBabi_v3716.rar?dl=0 [PC]
C.
- Uncompress/unzip it to root directory of a MicroSD card [PC->SD]
- Insert the card to iCam or iBabi
- Plug power cord of it. CAM will auto detect the codes in the Card
to do the update ( blue light is on )
D. Auto motor calibration/rotation (About 40~50 seconds)
- Wait till front blue led is blinking. (About 2-3 minutes)
- Unplug power cord
- Take card out.
- Plug power cord again and the blue led will keep blink ( waiting for installation )

Installation: https://www.youtube.com/watch?v=V-j_OzXsANo / If you are successful, please erase the card for normal use.

PS – this is what you see during the process
Insert the card with unzipped files
Plug in power
Short beep ( camera detect and read the files ) in 5 seconds
After about 40 seconds
Two short beeps ( writing complete )
Blue and Green lights blinking – done ( wrote in )
Unplug the power
Remove the SD and erase it




If the camera does not show blue light no matter what to do, it means the camera has the hardware defective, either internal component or USB connector causing the power is not through and on.