Answer of your leaving message
Blue light is on solid. Device does not startup (spin around) and pressing the reset button has no affect.

This is the first time I have attempted to setup the device.

by Chris Umstead


Dear Chris, thank you for kind waiting. If the camera does not response to the hardware reset button, then, we may need to do manual firmware rewriting as the last try. https://www.youtube.com/watch?v=VNvftkbS__c

Rebuild the firmware from the external SD card:
A. This is a manual re-build firmware procedure for your reference (recovery and cure rate is more than 90% )

B. Download file : https://www.dropbox.com/s/mhl2l30tuxb0d6b/iCAM%20Pro_v421.rar?dl=0 [ to PC ]
C.
- Uncompress/unzip it to root directory of a MicroSD card [PC->SD]
- Insert the card to the camera
- Plug power cord of it. CAM will auto detect the codes in the Card to
do the update ( blue light is on )
D. Auto motor calibration/rotation (About 40~50 seconds)
- Wait till front blue led is blinking. (About 2-3 minutes)
- Unplug power cord
- Take card out.
- Plug power cord again and the blue led will keep blink ( waiting for installation )

Installation: https://www.youtube.com/watch?v=V-j_OzXsANo / If you are successful, please erase the card for normal use.

PS – this is what you see during the process
Insert the card with unzipped files
Plug in power Short beep ( camera detect and read the files ) in 5 seconds
After about 40 seconds Two short beeps ( writing complete )
Blue and Green lights blinking – done ( wrote in ) Unplug the power Remove the SD and erase it

Let us know which step facing difference or difficulty if any. Thank you