Answer of your leaving message
I can wps onto my router but my phone can't find the camera, Also if I reset I can direct connect to camera but still can't pair phone with camera, Please help!

by Florentino DeLaguna


Dear Florentino, thank you for the mail.

Please kindly follow the steps again to see if works.
Reboot the router first.
RESET : https://www.youtube.com/watch?v=VNvftkbS__c
INSTALL : https://www.youtube.com/watch?v=IR_m6dlKmAo /
https://www.youtube.com/watch?v=V-j_OzXsANo

If still not successful, the last step we can try is :

A.
Please must use this tool to format the SD card on PC
https://www.sdcard.org/downloads/formatter_4/index.html
B.
Rebuild the firmware from the external SD card :
This is a manual re-build firmware procedure for your reference
(recovery and cure rate is more than 90%)
Download file https://www.dropbox.com/s/mhl2l30tuxb0d6b/iCAM%20Pro_v421.rar?dl=0
- Uncompress/unzip it to ROOT directory of a MicroSD card [PC->SD]
- Insert the card to the camera
- Plug power cord of it. CAM will auto detect the codes in the Card (beep) to do the update ( blue light is on )
C. - Auto motor calibration/rotation (About 40~50 seconds)
- Wait till front blue led is blinking. (About 2-3 minutes)
- Unplug power cord
- Take card out.
- Plug power cord again and the blue led will keep blink ( waiting
for installation )

Installation: https://www.youtube.com/watch?v=V-j_OzXsANo , If you are successful, please erase the card for normal use.

PS – this is what you see during the process
Insert the card with unzipped files
Plug in power
Short beep ( camera detect and read the files ) in 5 seconds
After about 40 seconds
Two short beeps ( writing complete )
Blue and Green lights blinking – done ( wrote in - successful )
Unplug the power
Remove the SD and erase it

Thank you